Magnetiseren

Deze energie is voelbaar en geeft de cliënt een aangenaam, ontspannen gevoel.

De magnetiseur werkt met universele energie die overal om ons heen aanwezig is. Door gebruik te maken van deze energie , herstelt de magnetiseur de balans tussen lichaam, geest en ziel, waarbij het opruimen van blokkades centraal staat. Hierbij wordt de negatieve energie uit het energieveld rond de cliënt (de Aura) verwijderd, en positieve energie voor in de plaats gezet. Op deze wijze worden de blokkades opgeruimd, waardoor oude verwondingen en traumatische ervaringen verdwijnen, en het lichaam weer gezond kan worden. Bij een dergelijke energetische behandeling wordt het zelf genezend vermogen van lichaam en geest geactiveerd. 

Magnetiseren werkt vaak ook preventief: blokkades krijgen immers niet meer de kans om op te stapelen, om vervolgens tot problemen te leiden.

Magnetiseren ondersteunt en helpt bij:

Stressklachten, vermoeidheid, overspannenheid, burn-out, vastgezet verdriet, boosheid, angst, bij verwerking van problematiek en traumatische ervaringen. Ook bij onzekerheid, labiliteit, minderwaardigheidscomplexen, depressies, angsten zoals faalangst, bindingsangst, verlatingsangst en fobieën, geeft magnetiseren vaak verlichting. Voorts werkt deze behandelmethode bij hyperventilatie, zenuwklachten, hoofdpijn, rugklachten, nek- en schouderklachten, alsook bij doorbloedingsklachten, artrose, buik- maag- en darmklachten, brandwonden en infecties. Ook slapeloosheid en nachtmerries zijn te verhelpen met magnetiseren.