MAGNETISEUR | HYPNOTHERAPEUT

ELTJE

BRAKELS

Meer over Eltje

Ik ben al een aantal jaren werkzaam als magnetiseur. Dit doe ik naast een baan in de financiële wereld. Naast het maken van balansen help ik mensen met het herstellen van de innerlijke balans. Deze combinatie geeft mij veel voldoening en energie en zorgt dat ik zelf in balans blijf.

Ik heb een opleiding gevolgd tot energetisch therapeut. Daarnaast ben ik gediplomeerd lifecoach. Ook heb ik een opleiding gevolgd tot hypno- en regressietherapeut.

Bij mijn behandelingen draait het om het herstellen van de balans. Wanneer de innerlijke balans niet in evenwicht is, ontstaan er blokkades, die op hun beurt weer klachten en ziektes kunnen veroorzaken. Door het opsporen en opruimen van deze blokkades, en het toedienen van energie, herstelt de magnetiseur de balans tussen lichaam, geest en ziel. 

Ik ben iemand die met beide benen op de grond staat. Spiritualiteit hoeft niet gepaard te gaan met zweverigheid. Het kan ons juist helpen om beter te functioneren in onze moderne, hectische tijd, waar veel van ons wordt verwacht en we maar al te vaak op onze tenen moeten lopen. 

Ik zie het als mijn missie om een schakel te zijn tussen beide werelden.

Neem contact met mij op als u meer wilt weten.

Ik val als therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling gaat u naar de website.

De Praktijk voldoet aan de regels en voorwaarden van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).